Glazen
Dit is waar het allemaal om draait.
Geen concessies, meer dan 50% van onze beglazing is nog steeds mineraal, met dezelfde toptechnologie als kunststof maar met veel meer voordelen.

Loading...
UV-bescherming
zelfs bij bewolking
Als het gaat om UV-bescherming denken de meeste mensen in eerste instantie aan de zon. Maar UV-licht is er niet alleen als de zon schijnt: de intensiteit van UV-licht kan ook op een bewolkte dag heel hoog zijn. Of u nu in de herfst naar het café gaat, in de zomer naar een meer of in de winter gaat skiën, de schadelijke UV-straling kan zelfs bij grauw weer voor 95 procent door het wolkendek heen en schadelijk zijn voor uw ogen en huid.
Ook schaduw biedt geen volledige bescherming tegen UV-licht, aangezien 50% van de UV-straling toch doorkomt via gereflecteerd en verstrooid licht. Dat effect wordt versterkt bij bijvoorbeeld zwemmen in de zee, omdat het wateroppervlak een deel van het UV-licht weerkaatst. Daarom raden we u aan om uw ogen en huid in elke situatie te beschermen tegen de zon. Of het nu zonnig of bewolkt is. Dat betekent dat niet alleen brildragers, maar iedereen zou moeten zorgen dat de ogen goed beschermd zijn tegen UVA- en UVB-straling, door ofwel een goede zonnebril met volledige UV-bescherming of een heldere bril met volledige UV-bescherming. De heldere, getinte en de zonnebrilglazen van ZEISS bieden allemaal deze volledige bescherming tegen UVA- en UVB-straling tot 400 nm, waarmee u zonder zorgen van de felle zon en van buitenactiviteiten kunt genieten. Alle heldere en getinte brillenglazen en zonnebrilglazen van ZEISS bevatten standaard deze UV-filter, waardoor u dit niet afzonderlijk hoeft bij te bestellen. Zeiss UV protect glazen
We verbinden ons ertoe elk glas, niet enkel ZEISS, te voorzien van een UV-filter.

Wij staan voor u klaar!

Neem gerust contact met ons op wij staan u graag vrijblijvend bij met advies en inlichtingen!
Onze 30 jaar ervaring spreekt voor zich. Geef ons gerust een seintje via mail of telefonisch of spring gewoon binnen in de winkel / praktijk in de Kerkstraat te Sint-Gillis-Waas.
+32 (0)3 707 07 15