Contactlenzen
Geen montuur op de neus, geen aangedampte glazen, lenzen bieden u maximale bewegingsvrijheid, zo goed als onzichtbaar en voldoen aan de meeste correctiebehoeften: bij- of verziendheid, astigmatisme, en zelfs presbyopie (leesproblemen).
Probeer ze, maar niet zonder vooraf een goed advies en de nodige testen.

Types contactlenzen
Er bestaan diverse types contactlenzen: daglenzen, weeklenzen, 2-weeklenzen, maandlenzen, zachte lenzen, harde en half-harde lenzen, sferische lenzen, torische lenzen, multifocale lenzen, kleurlenzen… Ze verschillen allemaal in grootte, kromming, zuurstofdoorlating, samenstelling, zachtheid….
Elk merk heeft zijn kwaliteiten, het is aan de opticien-optometrist- contactlensspecialist om uit te maken welke lens het best bij u past. Factoren welke hiervoor bepalend kunnen zijn: leeftijd, traanhoeveelheid, gevoeligheid van de ogen, anatomie van het oog, draagfrequentie, beroeps- en vrijetijdsbesteding….
Bovendien zullen deze factoren veranderen in de loop van de tijd. Om de gezondheid van uw oog te vrijwaren van enige anomalie voeren wij 6- maandelijks een controle uit waarbij we de lenzen indien nodig kunnen aanpassen.
We werken vooral met Bausch & Lomb, Alcon, Cooper Vision en Johnson &  Johnson Vision.

Wij staan voor u klaar!

Neem gerust contact met ons op wij staan u graag vrijblijvend bij met advies en inlichtingen!
Onze 30 jaar ervaring spreekt voor zich. Geef ons gerust een seintje via mail of telefonisch of spring gewoon binnen in de winkel / praktijk in de Kerkstraat te Sint-Gillis-Waas.
+32 (0)3 707 07 15